19 OCTOBER 2017 : TEMPAHAN PULUT KUNING PUTRAJAYA




Tempahan Pulut Kuning berhias | 
Datin Reen | 24.9.2017 | 
Presint 11 

Tema : Birthday
Decoration : Klasik 
Berat : 1kg (10inc) 

Lauk : Rendang Ayam (Seekor) 


Happy birthday Dato KS. Special requested by your Wife :) 



Deco klasik yang selalu menjadi Permintaan Customer :) 



Gambar dari tepi. Cantik kan :) 




Rendang Ayam special daripada Pulut Kuning Putrajaya. Rasanya memang tak kan sama dgn Rendang yang ada. Resepi turun temurun family yna. Alhamdulillah :) 



 cantiknya kejadian dia hehehe.. puji diri sendiri. Kau ado ?? hahaha.. jgn marah ek. 







Okey, seperti biasa korg boleh terus je wsp yna kat no ni 
013 - 3854 724. Buat masa sekarang yna hanya amik tempahan untuk hari weekend sahaja. In syaa Allah akan datang kita open order untuk hari2 biasa ya. Tq kepada semua yang sudi follow Ig & FB yna.

Semoga Allah murahkan rezeki kita semua. Amin. :) 




"DO ALL THINGS WITH LOVE"

19 OCTOBER 2017 : TEMPAHAN PULUT KUNING PUTRAJAYA



TEMPAHAN PULUT KUNING  HARI JADI | SHARINA | 7 OKTOBER 2017 
JENDERAM HILIR, DENGKIL 


Tema : Klasik + Sweet 
Pulut : 1 Kg setengah 
Bentuk : Bulat 🐣
.
Tq so much Kak Ina sudi tempah pulut kuning dan Rendang Ayam dgn yna. Semoga dimurahkan rezeki akak sekeluarga. Jom kita tengok gambar2 pulut kuning utk anak Kak Sharina. 💐😍







Comel tak ??  Comel kan hehehe. 




Deco macam ni sangat-sangat sesuai untuk anak2. Mesti dorg excited tengok Burung yang comel + ada candy plak. 




Okey, untuk tempahan boleh terus wsp dgn Yna ya. Wsp ke no ni 013 - 3854 724. Mekasih sudi review blog yna. Jumpa lagi. :) 




"DO ALL THINGS WITH LOVE" 

10 OCTOBER 2017 : TEMPAHAN PULUT KUNING PUTRAJAYA


TEMPAHAN PULUT KUNING | DIANA | 
7 OKTOBER 2017 | DENGKIL


Assalamulaikum, hai semua. Jumpa lagi ya. Sebulan sekali huhu.. Dah cuba dah untuk konsisten updated blog tapi x dapat jugak huwaaaa.. em...apa2 pon yna usahakan juga utk share kat sini ya.

Hari ni nak share dgn korang semua gambar tempahan Pulut Kuning sabtu, 7 Okt hari tu. Tak yah tulis panjang jela la. Korang tengok je gambar yang ada na hehe ;) 




Pulut Kuning : 1 Kg
Bentuk : Love 
Lauk : Rendang Daging Hitam 
Tema : Klasik 




Customer requested nak letak rendang daging hitam dekat tengah2. So yna tunaikan permintaan Diana :) 



Untuk tempahan Pulut Kuning,boleh terus wsp yna ya
013 - 3854 724 !



Ada rasa geram tak tengok tomato tu hehehe special deco by Yna !



Duk diam2 tau. Jangan gerak2 plak !!! 




Okey, dah ready masuk dalam kotak. 
Kita bagi kat Customer ! :)





Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan boleh terus wsp yna ya 013 - 3854 724 (Yna/Liyan). Terima kasih semua sudi review blog yna. Jumpa lagi ya. :) 



"DO ALL THINGS WITH LOVE" 

28 AUGUST 2017 : TEMPAHAN PULUT KUNING BERHIAS PUTRAJAYA




TEMPAHAN PULUT KUNING BERHIAS | 
11 MEI 2017 | IZAH PUTRAJAYA 

Assalamualaikum, Hai semua, liyan dalam proses kemaskini blog dan dalam proses upload semua gambar-gambar tempahan Pulut Kuning daripada Customer. Jadi maybe entry kali ini tidak mengikut date yang sebenar. Catatan setiap tempahan yna copy paste daripada Fb (Liyan Pages) untuk rujukan semua. 

Terima kasih kepada semua customer yna yang sudi menempah Pulut Kuning Putrajaya. Dan terus setia follow yna di FB, dan new instagram (@pulutkuningputrajaya). Alhamdulillah Pulut Kuning Putrajaya semakin dikenali dan mendapat sambutan yang sangat baik. Syukur :)  

PULUT KUNING HARI JADI / BIRTHDAY 
TEMA : SWEET CANDY 
BENTUK : PETAK
PULUT : 2 KG
RENDANG AYAM SEEKOR 











Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp ke 013 - 3854 724 (Liyan/Yna). Semoga berjumpa lagi ^_^ 





"DO ALL THINGS WITH LOVE"